Over Doull

Doull is nieuw, vers en heeft er zin in. Iets met arbeidsrecht? Kom maar op.
Wat onderscheidt Doull van andere kantoren? Doull ben ik, een empathisch persoon die aan jouw zijde staat. Een ervaren advocaat en mediator arbeidsrecht. Met ervaring in het bedrijfsleven. Die jouw zaak van alle kanten begrijpt en voor jou de kastanjes uit het vuur haalt.

Ik begon bij een regionaal kantoor, vervolgens bij het internationale DLA Piper en later in maatschapsverband in Amsterdam-Zuid. In de jaren daartussen koos ik bewust voor het verruimen van mijn blik door een carrière in het bedrijfsleven, zowel bij Maxeda als TomTom. Daarna besloot ik dat ik weer advocaat en MfN-registermediator wilde zijn. Ik miste het ondernemerschap en de rol als externe adviseur. Het was voor mij de reden om mijn eigen kantoor te starten. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor werkgevers en werknemers. Mijn doel? De grenzen opzoeken om zo voor jou het optimale resultaat te bereiken.

Mijn uitgebreide cv is te vinden op LinkedIn.

In 2001 heb ik de postdoctorale opleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Ik ben lid van de specialisatieverenigingen Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA).

Sinds 2007 ben ik MfN-registermediator en lid van de verenigingen Nederlandse Mediators Vereniging (NMV), de Vereniging Mediators Noord-Holland (VMNH) en Vereniging Arbeidsrechtmediation Nederland (VAN).

Maak een vrijblijvende afspraak.