Advies en bemiddeling

Het kan ook zijn dat je een bemiddelaar zoekt bij een conflict. Ik kan dan de rol van bemiddelaar op mij nemen. Zonder dat je aan regels en afspraken in een MfN mediationovereenkomst bent gebonden, kan ik je dan als bemiddelaar helpen om tot een oplossing te komen. Dit kan bijvoorbeeld als er nog geen echt conflict is, maar je verdere escalatie wil voorkomen. Dan zou bemiddeling een goed alternatief kunnen zijn. Een bemiddelaar kan vrijer optreden en een goede oplossing aandragen. In tegenstelling tot mediation, geef ik als bemiddelaar wel mijn mening.

Ook als je behoefte hebt aan gewoon een adviesgesprek met een onafhankelijk en deskundig persoon kun je bij mij terecht.

Neem vrijblijvend contact op: barbara@www.doull.nl of 06-21243953

 

Advies en bemiddeling

Het kan ook zijn dat je een bemiddelaar zoekt bij een conflict. Ik kan dan de rol van bemiddelaar op mij nemen. Zonder dat je aan regels en afspraken in een MfN mediationovereenkomst bent gebonden, kan ik je dan als bemiddelaar helpen om tot een oplossing te komen. Dit kan bijvoorbeeld als er nog geen echt conflict is, maar je verdere escalatie wil voorkomen. Dan zou bemiddeling een goed alternatief kunnen zijn. Een bemiddelaar kan vrijer optreden en een goede oplossing aandragen. In tegenstelling tot mediation, geef ik als bemiddelaar wel mijn mening.

Ook als je behoefte hebt aan gewoon een adviesgesprek met een onafhankelijk en deskundig persoon kun je bij mij terecht.

Neem vrijblijvend contact op: barbara@www.doull.nl of 06-21243953