Hierbij wil ik je enorm bedanken voor je advies, bijstand en vastberadenheid de afgelopen weken. Fijn dat je alles zo pragmatisch hebt aangevlogen en voor me bent opgekomen. Ik ben opgelucht dat de kogel door de kerk is en dat je me vandaag goed nieuws hebt kunnen brengen!”

Advocaat-medewerker, groot advocatenkantoor

“Barbara zet als mediator haar kennis en kundigheid op een zorgvuldige manier in. Ze is goed voorbereid, geeft alle partijen het gevoel gehoord te worden en gaat moeilijke situaties niet uit de weg. Met haar perfecte combinatie van zakelijkheid en menselijkheid maakt ze tempo zonder de verbinding te verliezen. Helder en duidelijk voor de werkgever en goed op relatie met de medewerker. Indien we nog eens een mediator nodig hebben, zullen we haar zeker weer benaderen.”

Casemanager, reïntegratiebedrijf

“Barbara Doull is een uitstekende en gedreven arbeidsrechtadvocaat met een goed oog voor werkbare oplossingen. Zij heeft op voortreffelijke wijze mijn arbeidsrechtpraktijk waargenomen zodat ik een paar maanden op reis kon. Ze is ook een ervaren, empatische mediator. Ieders belangen zijn bij haar in veilige handen.”

Collega advocaat/mediator, Amsterdam

“Barbara is prettig en toegankelijk in de diverse trajecten waarbij ze ons bijstond op het gebied van legal advice. Onder meer in een M&A-traject en onze transitiefase. Barbara is een prima gesprekspartner voor ons management en onze aandeelhouder. Ze treedt kordaat op en houdt de tijdlijnen goed in de gaten.”

Manager Finance, metaalbewerkingsbedrijf

“Barbara was a critical component in our successful arrival at an agreement position. We entered mediation far apart in positions, and within a relatively short time, arrived at an agreement that was remarkably easy for both parties to sign up to. Barbara leveraged her useful set of skills – across mediation and legal – to create a path through the issues that we could choose to follow. Barbara was a great blend of professional and personal, a strong but light-touch mediator, very true to the process but very focused on reaching an outcome. I gladly recommend her to other managers or companies.”

Head of Marketing, multinational

“Ik heb Barbara ervaren als een open, neutrale, heldere en stevige mediator. Ze is duidelijk en zuiver in haar rol, heeft respect voor de verschillende standpunten, stuurt aan op goede afspraken en streeft naar een oplossing die voor alle partijen acceptabel is. Wat ik daarnaast waardeer is dat haar humor, openheid en immer vrolijke uitstraling ontwapent en zo zorgt voor een open benadering van een gesprek of een situatie.”

Trainer en HR adviseur, onderwijsgroep in Noord-Holland

“Heel fijn dat het afgewikkeld is. Het voelt inderdaad onwerkelijk dat het gevecht achter de rug is. Ik kan eindelijk weer vooruitkijken en me oriënteren op de toekomst. Nogmaals dank voor je inzet en steun.”

Medewerker wetenschappelijk uitgeversconcern

“Barbara is een krachtige persoonlijkheid die rust uitstraalt. Ze is pragmatisch en kan zich goed inleven in een ander. Zij was er bij het conflict met een van onze werknemers altijd op gericht om tot een oplossing te komen die voor alle partijen bevredigend was. Snel, behoedzaam en constructief.”

Directeur, onderwijsinstelling

“Een daadkrachtige en proactieve specialist die met doorzettingsvermogen en humor de gestelde doelen weet te bereiken. Een ervaren sparringpartner voor onze HR-Directeur en Directie op alles rondom arbeidsrecht en medezeggenschap. Een goede onderhandelaar die met subtiele overtuigingskracht toewerkt naar een bevredigend eindresultaat. Ze heeft uitstekende communicatieve vaardigheden, een kritisch oog en kennis van haar vak. Wij zijn erg blij met haar adviezen de afgelopen jaren.”

VP Human Resources, internationale online uitgeverij